Human Design

Ben jij benieuwd naar wie je écht bent? Wat jou uniek maakt? Human Design vertelt jou hier meer over. Het vertelt wie jij in de kern bent, zonder invloeden van buitenaf. Het vertelt je hoe je energie werkt, hoe jij het beste keuzes kunt maken vanuit je gevoel, waar jouw kracht ligt en waar je het meeste kans hebt geconditioneerd te worden. Door meer te gaan leven volgens je design, gaat alles meer stromen en kun je een leven leven vol energie, voldoening, enthousiasme en plezier hebben!

Ik bied hierin een Human Design Groeisessie (1 losse sessie) en een Human Design Groeitraject (3 sessies). Mocht je geïnteresseerd zijn in een langere samenwerking kijk dan ook eens bij Human Design Coaching.

Human Design Groeisessie

• Eenmalige 90 minuten durende online sessie (of op locatie - Eindhoven);

• De voorbereidingstijd hiervan is een uur;

• De basis van jouw design wordt besproken (strategie - autoriteit - signature - not-self - start energiecenters - profiel);

• Je krijgt praktische handvatten hoe je hier na het gesprek verder mee aan de slag kunt;

• De informatie wordt naderhand per mail verstuurd zodat je deze nog eens rustig kan doorlezen.

 

In de Human Design Groeisessie gaan we in op de basis van jouw Human Design. Indien gewenst kunnen we dit combineren met een vraagstuk of iets waar jij op dit moment tegenaan loopt. Vaak begrijp je door je design beter waar dit vandaan komt en hoe je hiermee om kunt gaan.

 

Er is altijd ruimte voor wat er in het moment mag ontstaan, bovenstaande zijn de kaders die we als uitgangspunt gebruiken. Mocht jij al wat weten over Human Design kunnen we - in overleg - ook altijd andere punten van je design bespreken.

NIEUW: Nu de mogelijkheid om de sessie op locatie te doen mét Human Design mat, zodat jij direct onderdelen van jouw design kunt ervaren en beter kunt integreren. 

 

De kosten hiervoor zijn €120* per sessie.

*Vrijgesteld van BTW.

Human Design Groeitraject

In het Human Design Groeitraject neem ik je in 3 sessies mee in jouw eigen design. Hierdoor is er ruimte om dieper in te gaan op je design, om terug te komen op dingen waar jij tegenaan loopt gedurende het traject én om het ook echt te gaan belichamen.

 

Wat houdt dit dan in?

• Human Design Groeisessie: de basis 

• Human Design Groeisessie: verdieping 1

• Human Design Groeisessie: verdieping 2 

 

De Human Design Groeisessie: de basis, zie hierboven - maand 1.

De verdieping 1 - maand 2:

• 90 minuten durende online sessie (of op locatie) + voorbereidingstijd;

• Terugblik op afgelopen maand; hoe is het gegaan en ruimte voor vragen;

• Verdere verdieping van je design wordt besproken (vervolg energiecenters, definitie, start poorten en kanalen (met planeten));

• Je krijgt praktische handvatten hoe je hier na het gesprek verder mee aan de slag kunt;

• De informatie wordt naderhand per mail verstuurd zodat je deze nog eens rustig kan doorlezen.

 

De verdieping 2 - maand 3:

• 90 minuten durende online sessie (of op locatie) + voorbereidingstijd;

• Terugblik op afgelopen maand; hoe is het gegaan en ruimte voor vragen;

• Verdere verdieping van je design wordt besproken (vervolg poorten en kanalen (met planeten), verteringstype, omgeving, sterkste zintuig);

• Je krijgt praktische handvatten hoe je dit na het gesprek vast kunt houden.

• De informatie wordt naderhand per mail verstuurd zodat je deze nog eens rustig kan doorlezen.

 

De kosten voor het Groeitraject zijn €299*. (Mogelijkheid tot betalen in termijnen)

Optioneel: terugkomsessie na 3 maanden waarin we bespreken hoe het verlopen is en of er nog punten zijn waar weer even de aandacht op gevestigd mag worden.

*Vrijgesteld van BTW.

Bij twijfel mag je ook altijd eerst contact opnemen via het contactformulier, dan kunnen we samen kijken of dit passend is voor jou!

"Ik heb de 3 sessies van het Human Design groeitraject bij Linda gevolgd. Linda kan haar enthousiasme goed over brengen en zo de ander meenemen in hoe waardevol Human Design kan zijn. Er werd goede uitleg gegeven. Linda had een prettige balans tussen informatie geven en vragen stellen/ beantwoorden en daarmee was er een fijne interactie. Zelf wist ik al wat dingen over HD. Daar ging Linda goed mee om en ik heb zeker nog nieuwe dingen geleerd en laagjes dieper in bepaalde materie gegaan! Heel fijn om zo op een nieuwe manier ermee aan de slag te gaan met de fijne begeleiding van Linda. Na de sessies kreeg ik nog een uitwerking van wat we die sessie hadden besproken wat erg prettig was om dat daarna nog een keer na te lezen en zo zelf verder te integreren.

Als je nog twijfelt of je het groeitraject met Linda aan zou gaan zou ik zeker zeggen ga in gesprek en volg de sessies. Linda geeft echt duidelijke uitleg en waardevolle informatie die ze met haar enthousiasme goed over kan brengen en waar je echt wat mee kan. "