Nu gratis verzending als je beide setjes kaarten koopt met de code VERZENDING

Over Linda

Welkom op mijn site! Ik ben Linda, coach & ervaringsdeskundige. Ik heb zelf een burn-out gehad en ben vanuit daar mijn eigen coachingspraktijk gestart waarbij ik Human Design als uitgangspunt gebruik.


Ik wist dat dit niet het leven was dat ik wilde en waar ik gelukkig van werd, maar wat was dat dan wél? Door middel van coaching, Human Design en creativiteit ben ik zelf stapje voor stapje terug gegaan naar mezelf. Kwam ik erachter wat mij energie geeft, zowel in mijn vrije tijd als in mijn werk en in relaties. Heb ik leren voelen en mijn grenzen leren kennen en bewaken. En kwam ik erachter dat ik anderen daar ook mee wil helpen!

 

Want hoe fijn is het om jouw leven te kunnen leven voor jezelf. Te weten wat jij hier te doen hebt en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen! Dat gun ik iedereen.

 

Dit is ook mogelijk voor jou! Daarom bied ik nu Human Design Groeisessies en Groeitrajecten aan voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en zichzelf beter wil leren kennen. Daarnaast bied ik burn-out coachingstrajecten aan met Human Design als tool.

 

Creatief bezig zijn helpt mij ook heel erg om dichter bij mijn gevoel te komen en mezelf te kunnen uiten. Eerst deed ik dit vooral voor mezelf, maar nu heb ik dit ook omgezet in kaartjes. Hoe leuk is het om op deze manier iemand een hart onder de riem te steken, of als reminder voor jezelf als het even tegenzit? Ik hoop dat het net zoveel voor jou kan betekenen als het voor mij betekend heeft. 

 

Ik ben heel benieuwd naar jou, dus mocht je een vraag hebben of twijfelen, kun je altijd even contact met me opnemen!