Over Linda

Welkom op mijn site! Ik ben Linda, coach & ervaringsdeskundige. Ik heb zelf een burn-out gehad en ben vanuit daar mijn eigen coachingspraktijk gestart waarbij ik Human Design als uitgangspunt gebruik.


Ik wist dat dit niet het leven was dat ik wilde en waar ik gelukkig van werd, maar wat was dat dan wél? Door middel van Human Design, coaching en creativiteit ben ik zelf stapje voor stapje terug gegaan naar mezelf. Kwam ik erachter wat mij energie geeft, zowel in mijn vrije tijd als in mijn werk en in relaties. Heb ik leren voelen en mijn grenzen leren kennen en bewaken. En kwam ik erachter dat ik anderen daar ook mee wil helpen!

 

Want hoe fijn is het om jouw leven te kunnen leven voor jezelf. Te weten wat jij hier te doen hebt en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen! Dat gun ik iedereen.

 

Dit is ook mogelijk voor jou! Daarom bied ik nu Human Design Groeisessies en Human Design Groeitrajecten aan voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en zichzelf beter wil leren kennen. Daarnaast bied ik Human Design coachingstrajecten aan, onder andere bij of na burn-out.

 

Ik vind het vooral belangrijk om een praktische vertaalslag te maken. Niet alleen wéten, maar ook echt gaan leven. Dit neem ik dus altijd mee in mijn aanpak. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij stapje voor stapje dichter komt bij waar je wilt zijn? 
Daarnaast heb ik ook een Human Design Workshop, waarin ik het stuk ervaren van je design letterlijk meeneem. 

 

Creatief bezig zijn helpt mij ook heel erg om dichter bij mijn gevoel te komen en mezelf te kunnen uiten. Eerst deed ik dit vooral voor mezelf, maar nu heb ik dit ook omgezet in kaartjes. Hoe leuk is het om op deze manier iemand een hart onder de riem te steken, of als reminder voor jezelf als het even tegenzit? Ik hoop dat het net zoveel voor jou kan betekenen als het voor mij betekend heeft. 

 

Ik ben heel benieuwd naar jou, dus mocht je een vraag hebben of twijfelen, kun je altijd even contact met me opnemen!