Over Linda

Ik ben Linda, coach & ervaringsdeskundige. Ik kwam in 2022 in een burn-out terecht, op dat moment was ik werkzaam als diëtist in een baan waarbij ik de uitdaging was verloren. Ik wist dat dit niet het leven was dat ik wilde en waar ik gelukkig van werd, maar wat was dat dan wél? Door middel van Human Design, coaching en creativiteit ben ik zelf stapje voor stapje terug gegaan naar mezelf. Kwam ik erachter wat mij energie geeft, zowel in mijn vrije tijd als in mijn werk en in relaties. Heb ik leren voelen en mijn grenzen leren kennen en bewaken. En kwam ik erachter dat ik anderen daar ook mee wil helpen!

 

Ik heb mijn baan opgezegd en ben volledig gegaan voor mijn eigen bedrijf in Human Design Coaching. Ondertussen begint het stukje voeding & gezondheid ook weer te kriebelen en ben ik aan het kijken hoe ik dit weer kan verweven in mijn coaching, maar dan op míjn eigen unieke manier, die mij wel energie en voldoening geeft. 

Hoe fijn is het om jouw leven te kunnen leven voor jezelf. Te weten wat jij hier te doen hebt en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen! Dat gun ik iedereen.

Hoe langer ik bezig ben, hoe meer ik merk dat het unieke in mijn aanbod zit in de ervaring die ik jou bied. Niet alleen praten over je design en het begrijpen, maar ook voelen hoe het is om letterlijk in je design te staan (door middel van mijn Human Design mat). Dit kun je ervaren in mijn Human Design Groeisessies en Human Design Groeitrajecten. Daarnaast bied ik Human Design coachingstrajecten aan, met name gericht op zingeving en energie. En nu dus een pilot gericht op gezondheid!

 

Daarnaast heb ik ook een Human Design Workshop, waarin je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met Human Design, samen met je vriendinnen. Super leuk ook als verdieping op jullie vriendschap!

 

Ik vind het heel belangrijk om een praktische vertaalslag te maken. Niet alleen wéten, maar ook echt gaan leven. Dit neem ik dus altijd mee in mijn aanpak. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij stapje voor stapje dichter komt bij waar je wilt zijn? 

 

Creatief bezig zijn helpt mij ook heel erg om dichter bij mijn gevoel te komen en mezelf te kunnen uiten. Eerst deed ik dit vooral voor mezelf, maar nu heb ik dit ook omgezet in kaartjes. Hoe leuk is het om op deze manier iemand een hart onder de riem te steken, of als reminder voor jezelf als het even tegenzit? Ik hoop dat het net zoveel voor jou kan betekenen als het voor mij betekend heeft. 

 

Ik ben heel benieuwd naar jou, dus mocht je een vraag hebben of twijfelen, kun je altijd even contact met me opnemen!

Opleidingen & cursussen

  • Voeding & Diëtetiek: 2014-2018
  • Understanding Human Design - Nikki Willemse (2022-heden).
  • Coach Foundation (NOBCO erkend) - Laudius (2023-2024)
  • Human Design Coaching Toolkit - basis & verdieping - Kies Vanuit Je Kracht, Rianne Klein Geltink (2023-heden)